Zoeken

Koning Mohammed VI op openingsceremonie WK?

16 november 2022 - 16:00 - Sport

©

De emir van Qatar, Tamim ben Hamad Al Thani, heeft Koning Mohammed VI een uitnodigingsbrief gestuurd om de openingsceremonie bij te wonen van het Wereldkampioenschap voetbal, dat op zondag 20 november van start gaat.

Volgens goed ingelichte bronnen is Koning Mohammed VI officieel uitgenodigd voor de openingsceremonie van het wereldkampioenschap voetbal dat van 20 november tot 18 december in Qatar plaatsvindt, meldt Maghreb-Intelligence. "Alle regelingen worden getroffen om een eventuele reis van de Koning naar Qatar voor te bereiden," zegt een bron in Rabat.

Lees ook: Achraf Hakimi in Adidas-commercial voor WK 2022 (video)

Op verzoek van Qatar is Marokko sterk betrokken bij de organisatie van het WK 2022. Het koninkrijk stelt zijn deskundigheid op het gebied van cyberbeveiliging ter beschikking, met inbegrip van het veiligheidsbeheer van het grote sportevenement, de bewaking van locaties en sportzalen, het beheer van high-intensity bijeenkomsten en de beveiliging van informatiesystemen.

Lees ook: WK-2022: Djamel Belmadi steunt Marokko

Het hoofd van de Marokkaanse politie, Abdellatif Hammouchi, zal in Qatar verblijven gedurende het hele wereldkampioenschap voetbal.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team