Zoeken

Koning Mohammed VI verwacht op finale WK-clubs Raja-Bayern

20 december 2013 - 20:53 - Sport

©

Koning Mohammed VI woont, volgens door ons gecontacteerde Marokkaanse sport-experts, mogelijk de wedstrijd tussen Raja Casablanca en Bayern München bij. Beide clubs spelen zaterdag in Marrakech de finale van het WK voor clubteams.

Staatshoofden van gastlanden die de finale bereiken zijn gebruikelijk op de finalewedstrijd. Karim Alem, verantwoordelijk voor de organisatie van het WK voor clubteams 2013 in Marokko, vertelde alleszins aan Akhbar Al Yaoum dat hij niet op de hoogte was van de komst van de Monarch.

In Marrakech zijn de fans er in ieder geval van overtuigd dat Mohammed VI komt. De draconische veiligheidsmaatregelen en tienduizenden politieagenten versterken dit idee.

Verschillende bronnen melden dat de Koning op woensdag de wedstrijd van Raja Casablanca en Atletico Mineiro (3-1) op televisie heeft gevolgd. Na de overwinning van de Marokkanen, feliciteerde Mohammed VI Raja-coach Faouzi Benzarti telefonisch.

Ook op sociale netwerken hopen duizenden Marokkanen op de aanwezigheid van Mohammed VI op de finale van het WK voor clubteams. De monarch staat namelijk bekend als een grote fan van Raja Casablanca.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team