Zoeken

Khadija doodgemarteld voor een hemd

24 september 2011 - 14:00 - Gemeenschap

©

Khadija, het mishandelde dienstmeisje van 11 dat eind juni is gedood door de dochter van haar werkgeefster, was sadistisch gemarteld. Dat heeft haar moordenares zelf toegegeven aan de politie toen ze vertelde dat ze niet meer wist te stoppen en het meisje neersloeg met de slang van een gasfles.

De kleine Khadija probeerde zich te verdedigen, wat niet in goede smaak viel bij haar folteraarster die haar toen met een sandaal aan het hoofd en op het lichaam begon te slaan, totdat ze dood neerviel.

De foto’s van het dienstmeisje gepubliceerd door de krant Akhbar Al Yaoum weerspiegelen de mishandelingen die ze heeft ondergaan omdat ze een hemd van 750 dirham, behorende tot de man van haar moordenares, niet goed had gewassen!

De man is ook niet tussenbeide gekomen om de kleine Khadija te helpen na meer dan een uur van foltering. Hij koos ervoor het huis te verlaten en een kopje koffie buiten te gaan drinken.

Khadija, afkomstig uit Douar Tagadirt in Imintanout, een regio van de Grote Atlas bekend om zijn natuurlijke schoonheid, was gestopt met school op zevenjarige leeftijd om te gaan werken voor 400 dirham per maand in Marrakesh, alvorens in Casablanca aan dezelfde prijs te worden aangeworven.

Het kind had aangedrongen om de dochter van haar werkgeefster in El Jadida te begeleiden omdat ze de zee wou zien. Ze stierf voordat ze haar wens kon vervullen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team