Zoeken

Tarik Yahya: "Gouverneur Nador woont in huis drugsdealer"

24 september 2011 - 18:00 - Marokko

©

Tarik Yahya, vice-burgemeester van Nador, beschuldigde op maandag voor het parlement Said Rahmouni, voorzitter van de provinciale vergadering van Nador, van drugshandel. Hij vertelde daarbij dat Rahmouni in een villa woont behorende tot een persoon verdacht van drugshandel, terwijl hij over een functiewoning beschikt.

De drugsdealer eigenaar van het huis, bereidt zich ook voor om deel te nemen aan de komende verkiezingen, ook als staat hij op de lijst van mensen die niet mochten deelnemen aan de verkiezingen in 2009. Dat meldde het dagblad Al Massae op woensdag.

De beschuldigingen geuit voor de minister van Binnenlandse Zaken, Taib Cherkaoui, creëerde een forse polemiek in het parlement. Said Rahmouni, ondervraagd door de krant Akhbar Al Yaoum, ontkende zijn betrokkenheid bij een drugszaak niet, maar zei dat hij inmiddels was vrijgesproken.

Rahmouni zei ook dat Tarik Yahya is aangeklaagd voor verduistering van publieke middelen, zaak in dewelke Tarik Yahya ook werd vrijgesproken.

Tijdens zijn speech zei Tarik Yahya ook nog dat een ambtenaar van Nador een onroerend goed project zou hebben voorgesteld aan koning Mohammed VI, dat moet worden gebouwd op een terrein dat niet bebouwd mag worden en concludeerde: "zelfs de koning respecteren ze niet".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team