Zoeken

Door Interpol gezochte Marokkaan gearresteerd in Malaga

27 april 2022 - 10:20 - Wereld

©

Drie personen tegen wie een internationaal aanhoudingsbevel was uitgevaardigd door de Marokkaanse en Franse overheden, zijn op maandag 25 april in het zuiden van Spanje gearresteerd.

De drie verdachten werden door de politie in de regio van Malaga gearresteerd op beschuldiging van verschillende strafbare feiten, waaronder drugshandel en de illegale handel in voertuigen.

Lees ook: Gezochte Indiër in Marrakech gearresteerd

De Marokkaanse overheden vaardigden een internationaal aanhoudingsbevel uit tegen de 35-jarige J.E.H. wegens drugshandel. Hij bevond zich in de gemeente Mijas toen hij door de politie werd gearresteerd. En in de haven van Benalmadena troffen de agenten F.A.N. aan, een 37-jarige man met de Franse nationaliteit, die door de overheden van zijn land werd gezocht wegens drugshandel en misdrijven tegen personen.

Lees ook: Marokko vraagt Spanje om uitlevering cocaïnesmokkelaar

De derde verdachte, eveneens met de Franse nationaliteit, werd door Frankrijk gezocht wegens de illegale handel in auto’s. Hij werd gearresteerd op de luchthaven van Malaga. De drie arrestanten werden ter beschikking gesteld van de gerechtelijke autoriteiten, in afwachting van hun uitlevering aan hun land van herkomst.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team