Zoeken

Influencer Sofia Taloni vergiftigd en beroofd in Turkije

4 januari 2021 - 16:40 - Cultuur

©

De Marokkaanse transseksuele influencer Sofia Taloni is in Turkije het slachtoffer geworden van een poging tot moord. Bovendien zou ze door de daders, een bende criminelen van Marokkaanse afkomst, zijn bestolen van ruim één miljoen dirham.

In een video die Taloni heeft gedeeld op sociale media vertelt ze dat Marokkaanse criminelen al haar spaargeld hebben gestolen. Nadat ze is opgenomen in een ziekenhuis vanwege een voedselvergiftiging, beschuldigt ze de vermeende dieven ervan haar te hebben vergiftigd.

"Ik zou nooit iemand kwaad kunnen doen, laat staan stelen. Ik ben van nature genereus, ik heb er nooit aan gedacht om mensen in de steek te laten, niet één keer dacht ik dat ik te maken had met duivels in menselijke vorm. Waarom mij vergiftigen en mij van al mijn spaargeld beroven? Wat is mijn misdaad?" schrijft Taloni.

Omdat Taloni betrokken is geweest bij een lastercampagne tegen de LGBT-gemeenschap, is het vermoeden dat de beroving een vergeldingsactie is geweest. Volgens de influencer is ze onder andere bestolen van horloges en dure merktassen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team