Zoeken

Influencer moet schouders bedekken voor foto met Hakimi

5 december 2022 - 20:00 - Sport

©

Na de overwinning van Marokko op Canada (2-1) op het WK in Qatar werd de Chileense influencer Kel Calderón gekozen om Achraf Hakimi de prijs voor beste speler uit te reiken. Om de religie van de speler te respecteren, vroeg de televisieproductie haar echter om haar schouders te bedekken.

Het biermerk Budweiser heeft Kel Calderón uitgenodigd om deel te nemen aan hun campagne tijdens het WK in Qatar. Zij was afgelopen donderdag aanwezig bij de wedstrijd tussen Marokko en Canada en werd gekozen om de Marokkaanse speler Achraf Hakimi na het laatste fluitsignaal, de trofee voor de beste speler van de wedstrijd te overhandigen.

Lees ook: Achraf Hakimi: "Mijn moeder was schoonmaakster, mijn vader een straatverkoper"

"Het was een ongelooflijke en surrealistische, maar geweldige ervaring ... De prijs voor de beste speler van de wedstrijd wordt altijd uitgereikt door Budweiser en ik mocht deze trofee overhandigen. Ik aanvaardde, natuurlijk, aangezien het een unieke levenservaring is. Hakimi is altijd vriendelijk en zachtaardig," zei Calderón in een interview met Las Últimas Noticias.

"Voor de prijsuitreiking gaf de regisseur me wat instructies over hoe ik de speler kon benaderen. Het was grappig... want ik mocht hem alleen in het Engels aanspreken, maar hij groette me in het Spaans omdat hij in Spanje geboren is. Ik dacht dat we Engels zouden praten, maar tot ieders verbazing spraken we Spaans," legde ze uit.

Lees ook: Ziyech en Hakimi, het duo voor een succesvolle WK-deelname

"We moeten zijn cultuur respecteren, dus moest ik mijn schouders bedekken met een sjaal of een doek." Marokko heeft zich geplaatst voor de ronde van 16. De volgende wedstrijd van de Atlas Leeuwen is dinsdag gepland tegen Spanje.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team