Zoeken

Inbrekers appartement Achraf Hakimi opgepakt

16 februari 2021 - 18:00 - Sport

©

De Italiaanse politie heeft afgelopen woensdag in Milaan drie inbrekers gearresteerd die het huis van de Marokkaanse international Achraf Hakimi in november vorig jaar zijn binnengedrongen.

De drie verdachten worden in de Italiaanse pers "ninja inbrekers" genoemd vanwege de manier waarop ze de woning van de voetballer zijn binnengedrongen. De politie vermoedt dat de bende meerdere andere appartementen bezocht door gevels te beklimmen en via ramen naar binnen te dringen.

Een eerste inbraak vond plaats op 6 juni bij de bekende Italiaanse televisiepresentatrice Diletta Leotta. De daders maakten toen 150.000 euro buit. Het ging toen voornamelijk om juwelen en horloges. Op 12 december bezocht dezelfde bende de woning van influencer Eleonora Incardona en stalen er merkkledij, juwelen, een reiskoffer en 1000 euro in contant.

Meerdere andere bekende inwoners van Milaan zouden het slachtoffer zijn geweest van de bende. Allen zouden via Instagram door de verdachten in het oog zijn gehouden. Achraf Hakimi woonde nog maar twee maanden in de Italiaanse stad toen in zijn appartement werd ingebroken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team