Zoeken

Hotels Marokko potdicht tijdens Oudejaarsavond

23 december 2020 - 10:20 - Marokko

©

De Marokkaanse autoriteiten vrezen een nieuwe besmettingsgolf tijdens de feestdagen. Met dit in gedachten vroegen ze hoteliers om hun etablissementen op 31 december vóór 20.00 uur voor het publiek te sluiten.

Hotels moeten op oudjaarsavond hun deuren om 20.00 uur sluiten. Op deze manier wil de Marokkaanse overheid voorkomen dat er alsnog feesten worden gegeven.

Hotels hebben vooralsnog het advies gekregen om niet open te blijven met Oudejaarsavond, staat te lezen op website Hespress. De voorzitter van de nationale hotelvereniging FNIH zegt dat de hoteliers op de hoogte zijn gebracht. Lahcen Zelmat vertelt dat het voor hotels in Marrakech en Casablanca harde tijden zijn door het coronavirus. Door de noodtoestand en reisbeperkingen verkeren veel hotels in zwaar weer.

De hotels zullen zich volgens Zelmat houden aan het advies. Hij zegt dat tijdens oudejaarsavond niemand toegang krijgt tot een hotel in heel Marokko. Volgens Zelmat zullen mensen pas in maart weer op reis kunnen. Hij oordeelt dat enkel een vaccin de wereld kan helpen tegen het coronavirus.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team