Zoeken

Hilarisch moment met spits Rosella Ayane tijdens wedstrijd Marokko-Nigeria

21 juli 2022 - 15:00 - Sport

©

In de halve finale van de Afrika Cup op maandag in het Moulay Abdellah Sportcomplex in Rabat, wonnen de Atlas Leeuwinnen op strafschoppen tegen Nigeria, met een score van 5-4. Een hilarisch moment met de Marokkaanse spits Rosella Ayane tijdens de wedstrijd, blijft nazinderen.

Het Marokkaanse team heeft haar ticket voor de finale van de Afrika Cup 2022 veiliggesteld. Maar één moment trok de aandacht van toeschouwers het meest: namelijk net nadat de Marokkaanse spits Rosella Ayane de winnende strafschop scoorde. Ze gleed toen de bal rustig het doel binnen en draaide zich om met een verwarde blik. De 26-jarige keek beduusd rond. Ze wist niet dat ze haar team net had gekwalificeerd voor de finale.

Lees ook: Atlas Leeuwinnen kwalificeren zich voor WK-2023

Ayane zag het pas in toen ze het geschreeuw van de fans en van haar teamgenoten hoorde. Ze sprong onmiddellijk op van vreugde. Haar teamgenoten renden naar haar toe en omsingelden haar. "Geen idee dat het de winnende strafschop was... Alleen maar goede vibes", schreef ze na de wedstrijd op haar Instagrampagina.

Lees ook: Voetbal: Marokko verslaat Congo met 7-0

Marokko zal het in de finale opnemen tegen Zuid-Afrika, dat op het laatste nippertje Zambia versloeg met 1-0.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team