Zoeken

Hilal Nador verwelkomt Achraf Hakimi en Munir El Mohamedi

17 juni 2024 - 21:10 - Sport

©

Mohamed Majaït, voorzitter van voetbalclub Hilal Athletic Nador, heeft onlangs een warme ontvangst georganiseerd voor twee prominente Marokkaanse internationals: doelman Munir El Mohamedi en PSG-speler Achraf Hakimi.

De ontmoeting vond plaats in Nador, waar beide spelers enkele dagen verbleven voor de bruiloft van Munir El Mohamedi in zijn geboorteplaats Bni Chiker.

Lees ook: Achraf Hakimi in Marokko voor bruiloft

Dit informele ontmoeting was een initiatief van Majaït om de spelers welkom te heten in Nador. Hij nodigde hen uit om de ontwikkeling van de sportsector in Nador te helpen ontwikkelen. Majaït benadrukte het belang van El Mohamedi en Hakimi als rolmodellen voor de jeugd in Nador en de rest van Marokko, met name vanwege hun successen bij hun clubs en het Marokkaanse elftal.

Lees ook: Gênante beelden Achraf Hakimi gelekt (video)

Munir El Mohamedi, afkomstig uit Bni Chiker, koos ervoor om zijn huwelijk in zijn geboorteplaats te vieren, een evenement waarbij Achraf Hakimi samen met zijn moeder en diverse familieleden en vrienden van de doelman aanwezig waren. Het huwelijk werd volgens lokale tradities gevierd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team