Zoeken

Grootste havens ter wereld komen samen in Tanger Med

9 september 2022 - 15:00 - Economie

©

Leiders van de grootste havens ter wereld waren deze week in Tanger Med voor een tweedaagse werkvergadering. Er werden verschillende onderwerpen besproken die moeten leiden tot nauwere betrekkingen tussen de grootste havenplatforms.

Leden van ChainPort uit de steden Hamburg, Rotterdam, Antwerpen, Göteborg, Singapore, Montreal en Barcelona waren deze week op bezoek in Tanger Med. De bijeenkomst ging gepaard met diverse activiteiten. Het gaat onder meer om sessies over digitalisering, innovatie en de koolstofarme economie.

Lees ook: Tanger Med bij drie meest efficiënte havens ter wereld

Er was ook een rondleiding door het havencomplex en het industrieplatform van Tanger Med. Hier maakte de delegatie kennis met de nieuwste ontwikkelingen en verwezenlijkingen die het havencomplex tot de grootste haven van de Middellandse Zee en Afrika maken, aldus Challenge.

Lees ook: Haven Tanger Med bij wereldtop

ChainPort verenigt de twaalf grootste havens ter wereld. Zij zijn bijeengekomen met het doel ervaringen en innovaties uit te wisselen over strategische vraagstukken ter bevordering van de ontwikkeling van de verschillende haveninfrastructuren. Zij moet er ook voor zorgen dat veilige, efficiënte en duurzame toeleveringsketens worden opgebouwd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team