Zoeken

Dakloze Marokkaan dood aangetroffen in Sebta

10 april 2021 - 20:20 - Marokko

©

De Spaanse politie heeft dinsdag het lichaam van een Marokkaanse man gevonden in de wijk Almadraba in Sebta. Ze gingen ter plaatse vergezeld door de gerechtelijke politie, maar vonden voorlopig geen aanwijzingen dat de Marokkaan, die als kamerbediende werkte, slachtoffer is geworden van een moord. Het onderzoek wordt voortgezet.

Het lichaam werd gevonden in een geïmproviseerde hut op een stuk grond dat gewoonlijk als parkeerplaats wordt gebruikt, tussen een apotheek en een gebouw, achter de Martínez Catena Avenue, die de grensovergang met Almadraba verbindt.

Mohamed was 46 jaar en afkomstig uit Fnideq. Sommige omwonenden vertelden aan El Faro de Ceuta dat hij in een verlaten voertuig sliep en de nacht onder de sterren moest doorbrengen nadat het voertuig was weggehaald. Anderen zeggen dat de Marokkaan, die in de buurt bekend was, samen met een andere man in de hut woonde waar hij dood werd aangetroffen.

De veertiger leefde al jaren op straat in de enclave en had "2 of 3 zussen" volgens mensen die hem kenden. Hij wordt beschreven als een "nobel en vriendelijke man" die ’s ochtends handelaren in zijn wijk hielp om hun etalages op te zetten in ruil voor wat eten. De rest van de dag bewaakte hij auto’s.

De spoeddienst van Sebta (Ingesa), heeft een ambulance gestuurd om het lichaam naar het universitair ziekenhuis van Loma Colmenar over te brengen. Buren en voorbijgangers zijn nieuwsgierig naar de doodsoorzaak van de geliefde Mohamed.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team