Zoeken

Marokko: 13-jarig meisje op klaarlichte dag doodgestoken (video)

25 februari 2021 - 12:40 - Marokko

©

Een 13-jarig schoolmeisje is in El Gara bij Casablanca door een man om het leven gebracht met verschillende messteken, toen zij van school naar huis wandelde. Het misdrijf werd gepleegd voor de ogen meerdere mensen. Niemand greep in om het kind te helpen.

De ongekende tragedie heeft de familieleden van het slachtoffer en de inwoners van de stad geschokt. De nabestaanden eisen dat de dader wordt gestraft in overeenstemming met de omvang van het gepleegde misdrijf en de buurtbewoners willen meer politie, meldt Alyaoum24.

De politie heeft een onderzoek ingesteld om de omstandigheden en de redenen van deze tragedie vast te stellen. Hoewel het onderzoek nog niet wil vlotten, hoopt de moeder van het slachtoffer dat recht zal worden gedaan aan haar dochter en dat de moordenaar ter dood zal worden veroordeeld.

De vader van het slachtoffer kan maar niet begrijpen hoe het mogelijk is om op zo’n banale manier te doden. Hij vertrouwt de krant toe dat zijn dochter op klaarlichte dag werd vermoord, in het bijzijn van getuigen die zich door hun stilzwijgen medeplichtig maken aan deze misdaad.

De politie zet het onderzoek voort om het motief voor de misdaad en de identiteit van de moordenaar te achterhalen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team