Zoeken

Gevecht Badr Hari verplaatst naar september

24 juni 2021 - 17:40 - Sport

©

Het volgend gevecht van Badr Hari stond voor 17 juli op het programma, maar inmiddels is bekend gemaakt dat de kickbokser pas op 4 september terug in de ring staat bij kickboksbond Glory. Ook de locatie is veranderd, de confrontatie met de Pool Arkadiusz Wrzosek zal plaatsvinden in het GelreDome in Arnhem.

De verplaatsing van het hoofdgevecht van Glory 78 heeft volgens Scott Rudman, topman bij Glory kickboxing, te maken heeft met het feit dat er weer publiek welkom is. "Eind vorige week kregen wij te horen dat wij in plaats van 400 tot 700 fans nu tussen de 15.000 en 30.000 toeschouwers mogen verwelkomen bij het evenement", zegt hij in een exclusief gesprek tegenover Vechtsport Info.

Lees ook: Badr Hari terug in de ring voor gevecht tegen Arkadiusz Wrzosek

Rudman zegt dat er nog wel zaken op orde moeten worden gebracht zoals bijvoorbeeld de vergunningen. Het AD schrijft dat Hari tijdens de training een lichte blessure aan zijn neus heeft opgelopen, maar Glory verzekert dat het uitstel hier niets mee te maken heeft.

"We willen dat alles goed verloopt en dat is niet allemaal te regelen voor 17 juli. Wij moeten flink wat aanpassingen doen en dan is september een betere datum. Iedereen is dan terug van vakantie en op 5 september is ook de Formule 1 in Zandvoort. Het wordt een groots sportweekeinde.", aldus Scott Rudman.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team