Zoeken

French Montana brengt nieuw album uit

8 december 2019 - 12:26 - Cultuur

©

French Montana heeft opnieuw iets van zich laten horen vanuit zijn ziekenhuisbed. De Amerikaanse rapper van Marokkaanse afkomst was vorige maand met hart- en buikproblemen in een ziekenhuis in Los Angeles opgenomen.

Volgens medische bronnen was de rapper oververmoeid vanwege zijn zwaar reisprogramma van de afgelopen weken. French werd enkele dagen na zijn terugkeer van Marokko, waar hij zijn verjaardag was komen vieren, onwel geworden. Hij had last van "ernstige maagpijn, uitdroging en hartproblemen".

French Montana heeft zijn fans gerustgesteld met berichten op sociale media. "Ik kan niet meer wachten. Bedankt allemaal voor jullie gebeden, liefde en steun. Ik heb eindelijk de intensive care verlaten.", schreef Karim Kharbouch, zoals de rapper echt heet, op Instagram.

De rapper maakte van de gelegenheid gebruik om de release van zijn nieuwe album bekend te maken. "Ik werk aan een nieuw album en kan jullie met trots laten weten dat deze vrijdag beschikbaar zal zijn. Muziek houdt mijn geest levend.", schreef hij.

Vorige maand had French Montana al laten weten dat hij voor zijn derde album genaamd "Montana" met onder meer Post Malone, Cardi B en Russian had samengewerkt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team