Zoeken

Franse tv-ster beleeft prachtige momenten in Marokko

24 mei 2023 - 10:00 - Cultuur

©

De Braziliaans-Franse imagoconsultant en televisiepresentatrice Cristina Cordula en haar zoon Enzo zijn op vakantie in Marokko.

Een rustig en aangenaam verblijf voor Cristina Cordula en haar zoon Enzo in Marokko. De bekende Frans presentatrice en haar zoon bezochten de Agafai-woestijn en zijn prachtige zonsondergang, alsook de kleine straatjes en adembenemende riads van Marrakech. Dit blijkt uit de foto’s en video’s die Cristina Cordula op Instagram deelde.

Lees ook: Basketballegende Michael Jordan in Marrakech (foto)

Cristina Cordula werd geboren op 30 oktober 1964 in Rio de Janeiro, Brazilië. Op 16-jarige leeftijd begon ze te modelleren en voor modetijdschriften te poseren. Op advies van een vriend én kapper in São Paulo, veranderde ze haar kapsel. Ze koos voor een jongensachtige snit en kende daarop een snelle opmars. De jonge Cristina liep shows voor beroemde modehuizen zoals Yves Saint-Laurent, Chanel en Dior.

Lees ook: Kylian Mbappé brengt vakantie door in Marrakech

Na de geboorte van haar zoon, Enzo, in 1994, stopte Cristina Cordula met haar modellencarrière. In 2002 richtte ze haar imago-adviesbureau op en vestigde zich in Parijs. In Frankrijk presenteerde ze verschillende make-over shows op televisiezenders M6 en Téva.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team