Zoeken

Dua Lipa in Marrakech voor reclamecampagne (foto’s)

8 april 2023 - 12:00 - Cultuur

©

De Brits-Albanese zangeres Dua Lipa was onlangs in Marokko voor de opnames van een reclamecampagne voor het parfum Libre van Yves Saint Laurent, waarvoor ze sinds 2019 het gezicht is.

Het beroemde Franse parfummerk koos voor de stad Marrakech als decor voor de campagne. Zangeres Dua Lipa deelde verschillende beelden van haar verblijf op Instagram, waaronder foto’s van een prachtige Riad, beelden van de opnames en van ontspanningsmomenten in de woestijn.

Lees ook: Actrice Zoe Saldana geniet van Marrakesh

Maar het is met name de schoonheid van de stad Marrakech die in de reclamecampagne naar voren treedt. De rode stad is de achtergrond waartegen Dua Lipa de geest van vrijheid tracht te belichamen, die het merk Yves Saint Laurent zo graag wil uitdragen.

Lees ook: Zus Cristiano Ronaldo dol op Marokko (video)

Door Marrakech te kiezen als locatie voor de shoot, treedt Yves Saint Laurent in de sporen van veel andere mode- en luxemerken, die in Marokko een onuitputtelijke bron van inspiratie vinden. De okerkleurige stad is beroemd om haar schoonheid en verfijning en wist de grootste namen uit de mode- en cultuurwereld te verleiden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team