Zoeken

Franse pedofiel kocht Marokkaanse baby voor 2000 euro

21 december 2013 - 20:37 - Wereld

©

Een Franse pedofiel werd deze week veroordeeld tot 20 jaar gevangenisstraf voor de misbruik van een 12 maanden oude kind. De peuter had hij in Marokko van een prostituee gekocht.

De 60-jarige man werkte in een ziekenhuis in de Franse stad Nice. De baby kocht hij van een sekswerkster na het als zijn kind te hebben erkend.

Volgens Nice Matin lukte het de pedofiel een vaderschapserkenning te doen, ondanks de twijfels van de Franse consulaire diensten in Marokko. Hij mocht als gevolg het kind ongestraft mee naar Frankrijk nemen om hem te misbruiken.

De zaak kwam aan het licht dankzij de waakzaamheid van een Marokkaanse internetgebruiker die regelmatig e-mails uitwisselde met de pedofiel. Geschokt door de zeer expliciete gesprekken besloot hij de politie te verwittigen. De pedofiel werd gearresteerd en na 11 maanden hechtenis vrijgelaten.

George C. werd schuldig bevonden aan diverse seksuele delicten op drie kinderen, waaronder het Marokkaans kindje. De peuter, nu 4 jaar oud, woont in een pleeggezin in het zuiden van Frankrijk.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team