Zoeken

Foto van Mourinho en Amrabat wakkert speculaties aan

21 januari 2023 - 15:00 - Sport

©

De wedstrijd tussen Roma en Fiorentina heeft veel aandacht getrokken vanwege een foto van José Mourinho in gesprek met Fiorentina-middenvelder Sofyan Amrabat.

Amrabat schitterde onlangs op het WK in Qatar en staat sindsdien bovenaan het verlanglijstje van meerdere clubs. Dat weet ook Fiorentina. Sinds de komst van José Mourinho bij Roma, hopen Roma-fans dat hij de Marokkaanse international kan overtuigen om zich bij het team aan te sluiten.

Lees ook: Prins Moulay Hicham bezoekt Sofyan Amrabat

Wat de twee mannen hebben besproken is niet bekend, maar sommige fans beweren dat Mourinho hem tijdens het gesprek toevertrouwde dat hij hem, naast de sleutels van het middenveld, ook de sleutels van zijn huis zou schenken, als hij naar Roma komt. Anderen spreken van "de duistere kracht van de macht". Ook Marokkaanse fans hebben veel aandacht besteed aan de foto. Sommigen hopen dat Sofyan Amrabat onder Mourinho te zien spelen, terwijl Fiorentina-fans zich van commentaar onthouden ofwel beweren dat dit soort gesprekken gewoon zeer gebruikelijk zijn tijdens wedstrijden.

Lees ook: Sofyan Amrabat dineert met fans in Utrecht

Het is zeer goed mogelijk dat de foto niets anders betekent dan een eenvoudig gesprek tussen twee voetbalprofessionals, maar het is ook mogelijk dat José Mourinho heeft geprobeerd de Atlas Leeuw te overtuigen om bij Roma te komen spelen. De Roma-fans wachten het antwoord op deze vraag met spanning af.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team