Zoeken

Belastende onthullingen tegen Nora Fatehi

26 januari 2023 - 15:00 - Cultuur

©

Er zijn nieuwe onthullingen in de zaak van het witwassen van geld en economische misdrijven van de Indiase Sukesh Chandrashekhar. De Marokkaans-Canadese actrice en producente Nora Fatehi zou een rol hebben gespeeld in deze zaak.

Nora Fatehi vertelde in de rechtbank dat Sukesh Chandrashekhar haar een luxueus huis en een rijke levensstijl had beloofd om zijn vriendin te worden, meldt The Industan Times. De Indiase oplichter, die momenteel in de gevangenis van Tihar voor het witwassen van tientallen miljoenen dollars, reageerde op deze beschuldigingen. "Vandaag beschuldigde ze (Nora) me ervan dat ik haar een huis had beloofd. Maar ze had al een enorm bedrag van me gekregen om een huis te kopen voor haar familie in Casablanca in Marokko. Ze heeft al deze nieuwe verhalen verzonnen om aan het gerecht te ontkomen nadat ze negen maanden geleden voor de DE (de Indiase instantie voor ordehandhaving) een verklaring had afgelegd," reageerde Sukesh.

Lees ook: Nora Fatehi verhoord door Indiase politie in afpersingszaak

Over de auto die de Indiase fraudeur voor de Marokkaans-Canadese actrice zou hebben gekocht, zei hij: "Nora wilde een nieuwe auto om haar oude te vervangen. Ik heb haar geen CLA gegeven omdat die te goedkoop was, ik wilde haar een Range Rover geven. Omdat deze auto op dat moment niet beschikbaar was, heb ik haar meteen een BMW S-Klasse gegeven, die ze lange tijd heeft gebruikt. Ze vroeg dat de auto werd geregistreerd op naam van Bobby, de man van haar beste vriendin, omdat ze geen Indiaas staatsburger was," zegt Sukesh.

Lees ook: Nora Fatehi verhoord in witwaszaak

Hij voegde eraan toe dat "er nooit een zakelijke transactie was tussen Nora en mij. Behalve één keer, toen ze een door mijn stichting georganiseerd evenement bijwoonde, waarvoor haar agentschap officieel heeft betaald".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team