Zoeken

Familie French Montana brengt problemen naar buiten

25 juli 2019 - 20:30 - Cultuur

©

Na zijn vader heeft nu ook de moeder van French Montana openlijk over de problemen in haar familie gesproken.

In een gesprek met Momo Bousfiha, bekende radiopresentator in Marokko, trachtte de moeder van de Amerikaans-Marokkaanse rapper de problemen tussen haar zoon en zijn vader uit te leggen.

Enkele dagen eerder had de vader van Karim Kharbouch namelijk laten weten dat hij uit zijn woning ging worden gezet en op straat zou belanden. Hij hield toen vol dat hij door zijn schoonfamilie was opgelicht en beschuldigde zijn zoon ervan hem niet te willen helpen.

De moeder van French Montana heeft op de zaak gereageerd. Volgens haar is "de waarheid niet gekend". Ze verdedigde zonder verrassing haar zoon die "altijd alles heeft gedaan om zijn vader te helpen en hem al jaren financieel steunt".

"Mijn zoon kocht een auto en een appartement voor zijn vader, hij geeft hem elke maand geld, dit ondanks de bedreigingen van zijn vader en zijn slecht gedrag.", vertelde de moeder van de rapper.

"Als hij in conflict is met mijn broers, dan moet hij dat met hen regelen. Waarom moet hij over zijn zoon spreken. Waarom wil hij de reputatie van mijn zoon schaden terwijl die altijd alles heeft gedaan voor hem, ondanks alles wat er gebeurd is?", vervolgde de oude vrouw.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team