Zoeken

Eric Gerets blijft bij de Atlas Leeuwen

25 maart 2011 - 09:23 - Sport

©

Eric Gerets, coach van de Atlas Leeuwen, sprak over de ontmoeting Algerije-Marokko tijdens een persconferentie dinsdag in Marrakesh, waar de selectie traint sinds maandag.

Ondervraagd over de keuze van de spelers en vooral de afwezigheid van Mounir El Hamdaoui, legt Gerets uit dat hij "geen verschil maakt tussen spelers in Marokko en spelers die in het buitenland evolueren". De Belgische coach voegde eraan toe dat hij "de volledige verantwoordelijkheid op zich nam" wat betreft de afwezigheid van Mounir El Hamdaoui.

Gerets duidde ook aan dat hij zijn "spel niet plant volgens de tegenstander", maar dat hij "zijn eigen spel speelde", met de bedoeling de "tegenstander te verrassen".

Om af te sluiten liet de coach weten dat hij geen aandacht gaf aan de geruchten over zijn vertrek naar Lyon in Frankrijk. "Ik hecht geen belang aan wat voorzitter Aulas over mij heeft gezegd. Ik ben aan het hoofd van de Marokkaanse selectie en concentreer me volledig op de wedstrijd tegen Algerije".

Marokko en Algerije zullen elkaar op zondag 27 maart in Annaba ontmoeten, namens de derde dag van kwalificaties voor de ACN-2012. Algerije, als ze deze wedstrijd verliest, zal uit competitie zijn.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team