Zoeken

Atlas Leeuwen in Annaba

26 maart 2011 - 19:20 - Sport

©

De Atlas Leeuwen zijn vrijdag rond 21u30 lokaal uur, in Annaba, Algerije aangekomen. Deze aankomst was normaal gepland om 18u30. Het is coach Eric Gerets die ervoor koos om drie uur te laat op luchthaven Rabah Bitat aan te komen, dit om de pers bij aankomst in Annaba te vermijden.

De 23 Atlas Leeuwen zijn vergezeld door een dertigtal mensen waaronder Youssef Hadji en voormalige Marokkaanse international Noureddine Naybet, beiden uitgenodigd door de Marokkaanse voetbalfederatie om de wedstrijd ter plaatse te volgen.

De nationale ploeg, die bij zijn aankomst begroet werd door Algerijnse folkloristische troepen, deed geen enkele verklaring aan de pers.

1500 agenten zijn gemobiliseerd in Annaba om de veiligheid van de Atlas Leeuwen, die logeren in hotel Rim Al Jamil aan de kust, te verzekeren. Eric Gerets drong bij zijn spelers ook aan niet in de provocatie te vallen.

Marokko en Algerije ontmoeten elkaar deze zondag in Annaba namens de derde kwalificatiedag voor de ACN-2012. Algerije is verplicht deze wedstrijd te winnen als ze in de competitie wil blijven, in tegenstelling tot Marokko die al genoeg heeft aan een gelijkspel.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team