Zoeken

ElGrandeToto verschijnt naakt op feestje, klacht ingediend

18 oktober 2022 - 22:00 - Cultuur

©

Journalist en tv-presentator Mohamed Tijini heeft bij het parket van Casablanca een klacht ingediend tegen rapper ElGrandeToto, wegens "belediging, smaad, doodsbedreiging en zedendelict".

Bij de rechtbank van Casablanca is een klacht tegen de rapper ingediend. De journalist en tv-presentator Mohamed Tijini verwijt de artiest dat hij zich op één van zijn feestjes naakt heeft gepresenteerd met een fles whisky in zijn hand, schrijft Hespress. Nadat hij de daad fel had veroordeeld, dreigde de rapper ElGrandeToto zich te wreken en hem te vermoorden in België, waar hij woont.

Lees ook: Marokkaanse rapper ElGrandeToto onraakbaar?

De beschuldigingen moeten in de komende dagen worden opgevolgd, de klacht is doorgegeven aan de gerechtelijke politie om de zaak te onderzoeken en de betrokken partijen te dagvaarden.

Lees ook: Regering waarschuwt rapper ElGrandeToto

Mohamed Tijini heeft vanuit Brussel een tv-programma uitgezonden waarin hij de Marokkaanse minister van Cultuur Mehdi Bensaid en de rapper ElGrandeToto, die wordt beschuldigd van het promoten van drugs op het Festival van Rabat, op de korrel nam. De Marokkaanse rapper kent de laatste jaren een enorm succes. Hij is de meest beluisterde artiest in de MENA-regio op Spotify, met meer dan 135 miljoen streams in 178 landen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team