Zoeken

Duitsland: Marokko nog steeds op "hoog risico" lijst

22 september 2021 - 19:00 - Wereld

©

Marokko wordt door Duitsland nog steeds beschouwd als een "hoog risico land". Berlijn heeft haar lijst van risicolanden bijgewerkt. Veertien landen, waaronder India, Brazilië en Zuid-Afrika staan niet meer op de lijst.

Duitsers die meer dan 10 dagen in hoog risico landen zoals Marokko verblijven, worden bij hun terugkeer in Duitsland aan strenge gezondheidsverplichtingen onderworpen, waaronder een thuisquarantaine van 10 dagen voor niet gevaccineerden.

Lees ook: Marokkaanse selectie duurste in Arabische wereld

Air Journal bericht dat 68 landen op de rode lijst van Duitsland staan, waaronder Frankrijk, Guadeloupe, Martinique, Saint-Martin, Saint-Barthélemy, Guyana en Polynesië, Algerije, Armenië, Haïti, Nederland (alleen de Nederlandse Antillen), Senegal, Seychellen, Tunesië, het Verenigd Koninkrijk (inclusief overzeese gebieden) en de Verenigde Staten.

Met de nieuwe update werden veertien landen en regio’s van de lijst gehaald, waaronder India, Brazilië, Zuid-Afrika en de regio Algarve in Portugal. Ook zijn er zeven nieuwkomers, waaronder de Caribische eilanden, het zuidoosten van Frankrijk en de Franse overzeese gebieden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team