Zoeken

Dronken Nederlander veroorzaakt chaos op vlucht Royal Air Maroc

2 augustus 2022 - 20:30 - Marokko

©

Een Nederlander is in Marokko aangehouden nadat hij voor ongeregeldheden had gezorgd aan boord van een vlucht van Royal Air Maroc naar Nador.

Toen een vliegtuig van de nationale luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc op vrijdag 29 juli opsteeg van de luchthaven van Düsseldorf in het westen van Duitsland, naar de luchthaven Nador-Al Aroui, veroorzaakte een man die blijkbaar dronken was een ware chaos op de vlucht, meldt de website Aabbir. Het incident duurde meer dan een uur.

Lees ook: Noodlanding vliegtuig uit Marrakech in Spanje

Door zijn gedrag bracht de Nederlander de veiligheid van de vlucht, de bemanning en de andere passagiers zodanig in gevaar dat het vliegtuig bijna een noodlanding moest maken op een vliegveld in de Spaanse hoofdstad Madrid.

Lees ook: Ryanair vliegtuig op weg naar Marrakech gegijzeld door boze passagiers

Dankzij de tussenkomst van een ervaren steward van Algerijnse afkomst kon de dronken passagier bedwongen worden. De steward slaagde erin de Nederlander op zijn plaats te houden met de hulp van andere passagiers. Het vliegtuig vervolgde vervolgens zijn normale route en landde veilig op de luchthaven Nador-Al Aroui, waar de dronken passagier door de politie werd gearresteerd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team