Zoeken

Marokkaanse rijdt 7 kilometer in verkeerde richting om geen tol te betalen in Madrid (video)

26 september 2022 - 20:00 - Wereld

©

Een Marokkaanse toeriste die zeven kilometer in de verkeerde richting reed om geen tol te hoeven betalen in de regio van Madrid, is aangehouden door de Guardia Civil.

Bij de tolpoortjes wisselde de Marokkaanse vrouw abrupt van richting. Ze nam de snelweg M-40 richting Arganda del Rey, een van de drukste wegen in de regio Madrid. Vóór dit manoeuvre kreeg ze ruzie met de kassier van de tolpoortjes. Ze weigerde het bedrag voor haar doorgang te betalen.

Lees ook: Ontzetting na dood Marokkaan bij verkeersongeluk op Mallorca

Een patrouilleteam van de Guardia Civil, afdeling Verkeer, ging naar de plaats delict. Ze blokkeerden het verkeer in het gebied en brachten het voertuig van de Marokkaanse vrouw tot stilstand. De vrouw werd gedwongen om terug te keren naar de tolpoortjes, waar ze uiteindelijk werd gearresteerd.

Lees ook: Marokkaan 30 meter gekatapulteerd na ongeval in Spanje (video)

De bestuurster was in het land als toeriste en testte negatief op alcohol en drugs. Ze zal echter worden vervolgd voor het verstoren van de openbare orde en het in gevaar brengen van haar eigen leven en dat van andere weggebruikers. Zij is aangeklaagd voor roekeloos rijden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team