Zoeken

Dounia Batma is er zeker van, ze gaat niet naar de gevangenis

7 januari 2020 - 16:11 - Cultuur

©

Dounia Batma is er zeker van dat ze nooit naar de gevangenis zal gaan vanwege de zaak "Hamza mon bb". De Marokkaanse zangeres wordt momenteel vervolgd voor laster en vertrouwensmisbruik.

De jonge moeder wordt ook verdacht van het verspreiden van persoonlijke informatie van tientallen bekende Marokkanen, chantage en bedreigingen. Meerdere celebs hebben aangifte gedaan tegen de account "Hamza mon bb" op sociale media. Dounia Batma zou nauw betrokken zijn bij de zaak, wat ze zelf ontkent.

Toont het onderzoek dat ze schuldig is dan riskeert de jonge zangeres, net zoals haar zus Ibtissam, een strenge gevangenisstraf.

Dounia Batma mag Marokko niet verlaten en heeft haar paspoort moeten inleveren. Toch zou ze enkele dagen geleden hebben geprobeerd om met haar echtgenoot, de rijke Bahreinse zakenman Mohamed Al-Turk, op een vliegtuig naar Bahrein te stappen. Ze zou echter op de Mohammed V luchthaven in Casablanca zijn tegengehouden. De zakenman verklaarde later aan de media dat ze hem enkel vergezelde omdat hij naar zijn land wilde terugkeren maar uiteindelijk zijn vlucht miste.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team