Zoeken

Dounia Batma weggejaagd door aardbevingslachtoffers (video)

17 september 2023 - 09:00 - Cultuur

©

Marokkaanse zangeres en actrice Dounia Batma werd tijdens een bezoek aan een door de aardbeving getroffen wijk in Marrakech weggestuurd door de inwoners.

Dounia Batma, die de slachtoffers van de aardbeving persoonlijk hulp wilde bieden, werd geconfronteerd met boze gezichten. De aardbeving van 7 op de schaal van Richter kostte het leven aan bijna 3000 mensen en liet een spoor van vernieling achter in de Marokkaanse stad. Ondanks haar goede bedoelingen kreeg de zangeres te horen dat haar hulp niet welkom was.

Lees ook: Will Smith, Adil El Arbi en Bilall Fallah in actie voor Marokko (video)

Een video die op sociale media werd gedeeld, toont de ontstelde reactie van de ster. Dounia Batma was duidelijk geschokt dat haar hulp werd geweigerd. Ze had niet verwacht dat ze zou worden gevraagd om te vertrekken. Volgens diverse mediabronnen had de zangeres de hulp zelf willen leveren en was ze totaal onvoorbereid op de koele ontvangst van de inwoners.

Lees ook: Madonna helpt slachtoffers aardbeving Marokko

Toen de aardbeving Marokko trof, was Dounia Batma een van de eersten die haar fans opriep om hulp en steun te bieden via haar sociale media-accounts. Ze veranderde zelfs haar profielfoto in het zwart als teken van rouw voor de slachtoffers.

">September 10, 2023

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team