Zoeken

Dood Zakaria Zerouali is verdacht

8 oktober 2011 - 14:00 - Sport

©

De familie van Zakaria Zerouali, verdediger van Raja van Casablanca die maandagochtend overleed in een kliniek, eist een onderzoek naar de dood van de voetballer.

De vader en de broer van Zakaria Zerouali, allebei in België wonenden, zeggen alles te willen doen om de echte redenen van de dood van de verdediger te kennen. Dat meldt het dagblad Assabah.

Abderrazak Hifti, dokter van de Leeuwen van de Atlas, gelooft dat de hypothese van de arts van Raja Casablanca, Mohamed Arsi, volgens dewelke Zerouali is gestorven aan een overdosis medicamenten, "niet geloofwaardig" is.

Het hoofd van de medische staf van de Atlasleeuwen zegt dat de dood van Zakaria Zerouali moeten worden verduidelijkt en nodigt in de kolommen van Al Ahdate Al Maghribia, de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) uit een onderzoek te starten.

De begrafenis van de overledene op het begraafplaats Al Mohammmadi dinsdag in Berkane, werd bijgewoond door tientallen mensen. Zijn dood veroorzaakte een schok in zijn familie en vooral bij zijn zwangere vrouw, uit België gekomen voor de begrafenis.

Zakaria Zerouali die de nummer drie droeg bij Raja Casablanca, is overleden op 3 oktober 2011 op 33 jarige leeftijd. Zijn laatste doelpunt scoorde hij tegen de FAR.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team