Zoeken

Twee doden bij ongeval tussen motorfiets en politiewagen in Mohammedia

23 oktober 2017 - 15:30 - Marokko

©

Bij een zwaar ongeval tussen een motorfiets en een politiewagen in het Marokkaanse Mohammedia zijn eind vorige week twee mensen omgekomen.

Het ongeval gebeurde rond 23:30 uur volgens de politie. Op de motorfiets bevonden zich drie mensen. Dat meldt de nationale veiligheidsdienst DGSN.

De bestuurder van de motorfiets en zijn twee passagiers waren volgens het onderzoek "niet in een normale staat". Ze knalden tegen een politiewagen tijdens een gevaarlijke inhaalactie. Controle toonde aan dat de drie dronken waren.

Volgens de DGSN bezweken de bestuurder van de motorfiets en één van de passagiers aan hun verwondingen op weg naar het ziekenhuis. De tweede passagier en de twee agenten die in de politiewagen zaten bleven ongedeerd. In de spullen van de passagier die het ongeval overleefde werden drugspillen en hasj gevonden. Alle drie hadden tevens messen bij zich.

De politie heeft een onderzoek gestart onder toezicht van het parket. Meerdere ooggetuigen werden reeds gehoord. Een tweede onderzoek is aan de gang naar de motorfiets. Het voertuig was niet geregistreerd, had geen kentekennummer noch een verzekering.

De passagier die het ongeval overleefde werd gearresteerd en in bewaring genomen tot het einde van het onderzoek.

Tijdens het weekend vond ook een dodelijk ongeval plaats op de snelweg tussen Tanger en Larache. Zes mensen kwamen om het leven en dertien anderen raakten gewond, waarvan sommigen ernstig. Een tanker en een passagiersbusje op weg naar Larache botsten voor een nog onduidelijke reden tegen elkaar.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team