Zoeken

Dodelijke val in Tanger

14 april 2024 - 20:00 - Marokko

©

Een 76-jarige universitair docent is zaterdagmiddag in Tanger om het leven gekomen na een val van het dak van zijn villa.

De man was volgens de eerste onderzoeksresultaten aan het genieten van het mooie weer toen hij van het dak viel. De harde wind die de regio al enkele dagen teistert, zou mogelijk een rol hebben gespeeld bij het ongeval.

Lees ook: Dodelijke val op bouwplaats schokt Tanger

Het slachtoffer werd door een familielid gevonden in de binnenplaats van zijn woning, nabij de Route de la Forêt de Rmilat. De hulpdiensten werden gealarmeerd en snelden ter plaatse.

Volgens bronnen dichtbij het onderzoek zou de docent per ongeluk van het dak zijn gevallen. Tijdens de val zou hij met zijn hoofd hard op de grond zijn terechtgekomen.

Lees ook: Toerist sterft na val camper van klif in Dakhla

Het parket van Tanger heeft een onderzoek geopend om de exacte omstandigheden van het tragische ongeval te achterhalen. De veiligheidsdiensten en lokale autoriteiten voeren momenteel een onderzoek uit. Het lichaam van de overledene is naar het mortuarium van het Duc de Tovar ziekenhuis in Tanger gebracht. Daar wordt een autopsie uitgevoerd om de precieze doodsoorzaak te bepalen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team