Zoeken

Decathlon opent drie nieuwe winkels in Marokko

23 november 2017 - 14:50 - Economie

©

Decathlon zal voor het einde van het jaar drie nieuwe winkels openen in Marokko. De sportketen zal daarmee elf winkels in het koninkrijk bezitten.

Maandag werd een nieuwe winkel van Decathlon in de commerciële zone Atacadao in Agadir geopend. De nieuwe vestiging strekt zich uit over 2000 m2 en biedt 3500 producten voor een veertigtal sporten aan.

Voor de winkel werden 65 jongeren en studenten uit de regio van Agadir aangeworven. Een veertigtal nieuwe aanwervingen staan nog gepland. De winkel bracht ook een vijftigtal indirecte banen met zich mee.

Decathlon opende eind vorig jaar al winkels in Rabat en Oujda. Eerder dit jaar werd een winkel in Tetouan geopend en werd de winkel in Ain Sebaa in Casablanca vergroot.

Op 22 november staat de opening van een winkel in Meknes en op 24 november in Kenitra gepland. In het centrum van Casablanca wordt dit jaar ook een nieuwe concept store geopend. Op 7 december zal Decathlon tevens een nieuwe logistieke platform van 20.000 m2 in de industriële zone van TangerMed inhuldigen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team