Zoeken

Daders lynchpartij Safi getuigen met ontbloot gezicht (video)

4 juni 2018 - 15:30 - Marokko

©

De belagers van een studente en de chauffeur van een minibusje in de regio van Safi hebben zichzelf bij de politie gemeld nadat twee van hen werden gearresteerd.

In een video van de aanval op de jonge vrouw en de chauffeur was te zien hoe een groepje gemaskerde en gewapende mannen het busje omsingelden terwijl de studente hen met een bebloed gezicht smeekte om met rust gelaten te worden.

De daders oordelen dat ze niets mis hebben gedaan en hebben zelfs besloten om hun gezicht te tonen. Volgens hen betrapten ze de twee terwijl ze aan het eten waren tijdens de Ramadan. Eerdere berichten meldden dat de twee seks hadden in het busje.

"We betrapten de chauffeur en het meisje terwijl ze eten maakten. We probeerden hem advies te geven, maar hij begon ons te beledigen, dus we begonnen ze te slaan", zegt één van de jongemannen.

"Hij komt hier al drie jaar met hetzelfde meisje en we hebben nooit iets gezegd, maar dat hij dat midden in de Ramadan doet is onaanvaardbaar", vervolgt zijn vriend.

"We hebben onszelf bij de autoriteiten gepresenteerd omdat we niets gedaan hebben, we zijn geen terroristen", concludeert een derde dader.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team