Zoeken

Corrupte mokadem Fez betrapt dankzij gratis meldnummer (video)

12 januari 2023 - 15:00 - Marokko

©

Er is weer een arrestatie verricht dankzij het gratis telefoonnummer dat ter beschikking werd gesteld om corruptie aan te klagen in Marokko. De verdachte is een mokadem uit Fez die op heterdaad betrapt is op corruptie.

Een aantal dagen vóór de arrestatie van de overheidsagent in Fez, die op heterdaad betrapt werd op corruptie, heeft het openbaar ministerie via het gratis telefoonnummer een melding ontvangen van de eigenaar van een traditionele oven. Hij beschuldigde de verdachte van het eisen van smeergeld om een deur te mogen gebruiken voor de ventilatie van de oven.

Lees ook: Ambtenaren DGSN vervolgd voor afpersing en corruptie

De gerechtelijke politie van Fez heeft op bevel van het parket een gerechtelijk onderzoek ingesteld en in samenspraak met de eigenaar van de traditionele oven is de mokadem op heterdaad gearresteerd, terwijl hij een bedrag van 500 dirham in ontvangst nam.

Lees ook: Illegaal gebouwde bar gesloopt in Harhora

De overheidsagent werd gearresteerd en in hechtenis genomen en er werd een onderzoek ingesteld dat moet uitwijzen of hij zich vaker schuldig heeft gemaakt aan soortgelijke feiten in het district waar hij actief was.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team