Zoeken

Coach Chelsea maakt harde uitspraken over Ziyech

4 oktober 2021 - 17:40 - Sport

©

Hakim Ziyech beleeft moeilijke momenten bij Chelsea. Na door de supporters van de Britse club te zijn bekritiseerd, heeft ook coach Thomas Tuchel harde uitspraken gemaakt over de Marokkaanse international.

De Duitse coach gaf tijdens een perspunt na de wedstrijd van zaterdag tegen Southampton (3-1) uitleg over zijn keuze om Ziyech en Havertz op de bank te laten. Volgens hem is het zo dat Ziyech en de Duitse Havertz niet in topvorm zijn.

Lees ook: Vertrek in zicht voor Hakim Ziyech bij Chelsea

"We proberen altijd ons best te doen, maar op een bepaald moment en na veel kansen, moet worden toegegeven dat Kai en Hakim niet in topvorm zijn. Het is misschien niet eens hun fout. Ze ervaren moeilijkheden om beslissend te zijn.", verklaarde Tuchel aan de media.

"Niemand is kwaad op hen, niemand is echt bezorgd. Sommige spelers voelen de druk minder, hebben niet zulke hoge verwachtingen van zichzelf. Maar bij een club als Chelsea moet je elke drie dagen scherp zijn en vechten voor je plek", vervolgde de coach.

Lees ook: Ziyech overschreed "de grenzen die een speler niet mag overschrijden"

Ziyech speelde sinds het begin van het seizoen slechts twee wedstrijden in de Premier League. Chelsea voert de ranking aan met 16 punten (5 overwinningen, 1 gelijkspel en 1 nederlaag).

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team