Zoeken

Casablanca: politie arresteert feestgangers in nachtclub

20 november 2020 - 19:00 - Marokko

©

De politie van Casablanca heeft tientallen mensen gearresteerd, onder wie minderjarige meisjes, in een cabaret voor het overtreden van de noodtoestand op het gebied van gezondheid.

Afgelopen zondag zijn tientallen mensen gearresteerd op een lockdown-feestje in Casablanca. Tussen de arrestanten zaten ook minderjarige meisjes. De mensen werden door de politie gearresteerd vanwege het overtreden van de gezondheidsnoodtoestand.

Via Facebook werden mensen uitgenodigd om op zondag samen te komen voor een feestje, zegt de krant Assabah. Het zou gaan om een gemaskerde bal dat voor iedereen toegankelijk was. Aan de toegang betaalde men 300 dirham per persoon. De locatie was een nachtclub in de stad. Veel minderjarigen hadden toestemming gevraagd voor het feestje. Daarbij hebben zij niet verteld dat het om een nachtclub ging.

De politie verraste het publiek met hun komst. De feestgangers belandden in de gevangenis. Ook werd er alcohol in beslag genomen. Voor het schenden van de noodsituatie staat een boete van 300 dirham.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team