Zoeken

Cabaretier Jawad es Soufi maakt carrièrepauze

21 april 2024 - 18:00 - Cultuur

©

Na een intense periode van optredens kondigt cabaretier Jawad es Soufi aan dat hij na de zomer zes maanden pauze neemt. Dit nieuws deelde hij met zijn volgers via Instagram.

Jawad Es Soufi, die momenteel met zijn show op tournee is, heeft besloten een adempauze in te lassen na het afronden van zijn huidige reeks voorstellingen. "Ik voel dat het tijd is om even rustig adem te halen. Ik heb veel shows gedaan, dankzij jullie. En ik ben gezegend dat ik dit kan doen. Maar ik begin het fysiek en mentaal te voelen."

Lees ook: Jawad Es Soufi: "Vriend Sofyan Amrabat wilde zaalhuur van eerste show betalen"

Voor hij zijn pauze ingaat, heeft Jawad es Soufi nog een druk schema. Hij treedt op in negen verschillende steden in Nederland en sluit de tournee af met een grote show in Ahoy Rotterdam, waarvoor 4400 kaarten beschikbaar zijn. Aansluitend zal hij nog drie keer optreden in Marokko, waarna hij zijn welverdiende rustperiode zal beginnen.

Tijdens zijn pauze plant de komiek om echt tot rust te komen. "Maar daarna pak ik zes maanden goed mijn rust. Ik ga eventjes ademhalen, ik zet hem in zijn vrij en rol weg. In januari 2025 kan ik dan weer verder met een spiksplinternieuwe show."

Lees ook: Nabil Aoulad Ayad, van beatboxer tot succesvolle stand up comedian

Jawad es Soufi is niet alleen bekend als cabaretier, maar ook als docent. Hij verwierf de afgelopen jaren aan populariteit, mede dankzij zijn geliefde typetje Sloegie, dat vaak te zien was in filmpjes op Instagram. Zijn huidige show ’Harira’ toont op eigenzinnige wijze de diversiteit van de Nederlandse samenleving.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team