Zoeken

Bruiloft Prins Moulay Rachid

15 juni 2014 - 23:25 - Marokko

©

Prins Moulay Rachid is deze zondag getrouwd met Oum Keltoum Boufarès. Volgens een verklaring van het Koningshuis heeft Koning Mohammed VI vandaag de huwelijksceremonie voorgezeten van zijn jongere broer in Rabat. Het trouwfeest wordt in de komende maanden verwacht.

Bruiloft Prins Moulay Rachid

Verklaring van het koningshuis

"Het ministerie van het Koninklijk Huis, Protocol en Kanselarij kondigt aan dat Zijne Majesteit Koning Mohammed VI, moge God hem bijstaan, in de namiddag van zondag 17 Shaaban 1435 AH, wat overeenkomt met 15 juni 2014, in het Koninklijk Paleis in Rabat, de ceremonie heeft voorgezeten de ondertekening van de trouwakte van zijn geliefde broeder,

Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Moulay Rachid, zoon van wijlen koning Hassan II, moge God zijn ziel hebben, met de eerzame Oum Keltoum Boufarès, dochter van Moulay Mamoun Boufarès.

Moge God ons Soeverein beschermen en zorgen dat zijn dagen helder en vol vrolijke gebeurtenissen en fijne feesten zijn.

Moge de Almachtige de soeverein tevreden stellen in de persoon van Zijn Koninklijke Hoogheid Kroonprins Moulay El Hassan, Haar Koninklijke Hoogheid Prinses Lalla Khadija en Zijn Koninklijke Hoogheid Prins Moulay Rachid, evenals alle leden van de illustere Koninklijke Familie.

God vervult de wensen van degenen die hem eren."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team