Zoeken

Broer Arabische zanger haalt hard uit naar Marokkaanse vrouwen (video)

13 september 2018 - 16:40 - Marokko

©

De broer van de Arabische zanger Hussain Al Jassmi heeft in een video hard uitgehaald naar Marokkaanse vrouwen als gevolg van de arrestatie van de Emirati-zanger Aida El Menhali in Marrakech.

In het filmpje beschuldigt de jongeman de autoriteiten van Marrakech ervan de ogen te sluiten voor de situatie. "Deze stad verwelkomt voornamelijk toeristen die graag Poker spelen en casino’s bezoeken, willen feesten met veel alcohol en meisje. Deze toeristen zijn niet systematisch afkomstig uit het Midden-Oosten of Arabische landen, maar uit de hele wereld, ook de Verenigde Staten en Hollywood en haar celebrities."

Volgens hem begaven "drie of vier jongeren zich naar de stad (hij spreekt nooit de naam Marrakech uit), en huurden een villa. Daarna werden hen meisjes gebracht", vervolgt de broer van Hussain Al Jassmi.

De jongeman oordeelt dat het de fout is van de plaatselijke autoriteiten dat de situatie zo uit de hand is gelopen. Die hebben dergelijke praktijken altijd toegelaten en "vandaag komen ze en man arresteren en gebruiken de media om hem te belasteren".

Aida El Menhali werd in de nacht van zaterdag op zondag met een twaalftal mannen uit het Midden-Oosten en een dertigtal Marokkaanse prostituees in een villa in Marrakech betrapt. Hij werd gearresteerd en na de betaling van een borgsom vrijgelaten. Zijn paspoort werd afgenomen om te voorkomen dat hij Marokko zou verlaten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team