Zoeken

Britse celebrity kiest Marokko voor trouwfeest

18 juni 2019 - 20:20 - Cultuur

©

Fleur East, een Britse zangeres bekend van de talentenshow X-Factor UK, heeft Marokko gekozen om met haar verloofde Marcel Badiane-Robin te trouwen.

De zangeres werd in 2005 bekend dankzij haar deelname aan het televisieprogramma met de band "Addictiv ladies". Haar doorbraak maakte ze echter pas in 2014 met een live prestatie in de show. Ze verloor de finale maar haar carrière was eindelijk op gang. Fleur East bracht een jaar later haar eerste solo album "Love, sax and flashback" uit.

Op het trouwfeest van de zangeres en Marcel Badiane-Robin waren zonder verrassing tientallen - vooral Britse - beroemdheden aanwezig. Onder hen Harry Redknapp, voetbalcoach en winnaar van de realityshow "I’m a celebrity", en zijn vrouw Sandra, televisiepresentatrice.

Fleur (31) was dolblij na haar bruiloft in Marrakech. "Het was de mooiste dag van mijn leven, zo vol liefde. Ik kon niet wachten om Marcel mijn man te noemen, het is een droom. Ons trouwfeest was perfect en het weer was prachtig.", verklaarde de jonge zangeres aan Hello! Magazine UK.

Tijdens de bruiloft zong Fleur East haar liedje "Sax" en het liedje "If I ain’t got you" van Alicia Keys voor haar gasten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team