Zoeken

België: Marokkaanse bokser Nabil Messaoudi gezocht

12 juni 2022 - 17:00 - Sport

©

Op verzoek van een onderzoeksrechter in Brussel heeft de Belgische federale politie een opsporingsbericht uitgevaardigd voor de Marokkaanse bokser Nabil Messaoudi, die verdacht wordt van betrokkenheid bij feiten van wederrechtelijke vrijheidsberoving en poging tot moord.

Volgens het parket van Brussel worden de 23-jarige Nabil Messaoudi en twee andere personen ervan verdacht op 31 mei een 28-jarige man in een auto te hebben geduwd en hem te hebben geslagen. Het slachtoffer werd in het ziekenhuis opgenomen maar verkeert niet in levensgevaar. In deze zaak zijn twee van de verdachten reeds in staat van beschuldiging gesteld en door de onderzoeksrechter in hechtenis genomen, meldt BX1.

Lees ook: België op zoek naar "gevaarlijke verdachte" Yassine

Op woensdag heeft de federale politie een opsporingsbericht uitgevaardigd om Nabil Messaoudi te vinden. Hij is "atletisch gebouwd, heeft kort donker haar en heeft mogelijk een baard," aldus het opsporingsbericht. "Hij reist waarschijnlijk in een donkergrijze Mercedes A-klasse met Poolse nummerplaat OP 1943 P. De persoon is potentieel gewapend. In geval van identificatie, gelieve onmiddellijk de politie te contacteren. Discretie is verzekerd", bericht de politie.

De Brussels bokser vertegenwoordigde België enkele jaren geleden op de Europese Spelen in Minsk, veroverde in november 2021 nog de titel "WBC Youth (U24) Silver" bij de super-weltergewichten en behaalde afgelopen februari zijn achtste overwinning via knock-out, tijdens de vijfde editie van "All Eyez On Brussels".

Lees ook: Marokkaanse Nabil Messaoudi wint eerste profgevecht in 13 seconden

De politie dringt er bij iedereen die Nabil Messaoudi of zijn voertuig heeft gezien, of weet waar hij is, op aan contact op te nemen met de recherche. Aan Nabil Messaoudi zelf wordt gevraagd zich te melden bij de politie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team