Zoeken

Marokkaanse Nabil Messaoudi wint eerste profgevecht in 13 seconden

7 oktober 2020 - 21:00 - Sport

©

Het was een zeer mooie aanloop naar de professionele klasse voor Nabil Messaoudi. Hij won afgelopen zaterdag in België zijn eerste gevecht. Het kostte hem slechts 13 seconden om zijn tegenstander te verslaan.

Het boksgala werd achter gesloten deuren gehouden, maar de deelnemers vermaakten zich prima in de ring. Het was het eerste professionele gevecht voor Nabil Messaoudi die het opnam tegen Samuil Dimitrov in een gevecht dat slechts 13 seconden duurde.

Organisator Yassine Maatala is tevreden, hij zegt dat het wachten erg lang is geweest en hij is dan ook blij dat hij ze deze kans heeft kunnen bieden. Het gala vond plaats met respect voor de maatregelen die nodig zijn in deze gezondheidscrisis. De organisator vertelde dat er coronatests zijn afgenomen op de dag van het gala, die hadden allemaal negatieve resultaten. Hij vertrouwt aan La Dernière Heure toe dat hij verbaasd was over de prestaties van bepaalde amateurs, waaronder Riad Zekri, en twee jonge Bergenaren van de club onder leiding van Ali Baghouz.

Nabil Messaoudi heeft enorm genoten van zijn overwinning, al had hij liever voor een groot publiek gevochten. "Aan de ene kant is het frustrerend, omdat veel mensen me graag langer aan het werk hadden willen zien, maar anderzijds ben ik tevreden dat ik domineerde.", zegt de voormalig Belgisch amateurkampioen.

De Belgisch-Marokkaanse Messaoudi heeft grootse dromen op het gebied van boksen. Met deze nieuwe prestatie heeft hij zojuist zijn droom voor de deelname aan de Olympische Spelen terug te voorschijn gehaald. Hij denkt er daarom aan het Marokkaans Olympisch comité te overtuigen om hem in het team te nemen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team