Zoeken

Nora Fatehi verhoord in witwaszaak

16 oktober 2021 - 15:00 - Cultuur

©

Nora Fatehi is opnieuw gedagvaard door het Indiase Enforcement Directorate (ED), een bureau dat financiële criminaliteit bestrijdt. De beroemde Bollywood-actrice wordt uitgebreid ondervraagd in een witwaszaak.

De ED voert een onderzoek naar een witwaszaak waarbij Nora Fatehi betrokken zou zijn. Na een eerste verklaring ging de Marokkaans-Canadese actrice en danseres op donderdag 14 oktober naar het gebouw van het anti-financiële misdaad agentschap van India voor ondervraging, meldt Times of India. Jacqueline Fernandez, een andere respondent, wordt vrijdag ook gehoord.

Lees ook: Nora Fatehi promoot Marokkaanse keuken in India (video)

De ED denkt dat het geld in het buitenland werd witgewassen. Aan het roer staat Sukesh Chandrashekar, een man die beschuldigd wordt in een corruptiezaak. Volgens de onderzoekers zijn veel Bollywood-beroemdheden betrokken bij deze affaire.

Lees ook: Marokkaanse Bollywood-ster Nora Fatehi hit op internet

De zaak draait om een informatieverslag dat door de Economic Offences Wing (EOW) van de politie van Delhi tegen Sukesh en anderen is ingediend, wegens vermeende criminele samenzwering en oplichting en afpersing. Tijdens een huiszoeking op 23 augustus in zijn luxe bungalow aan het strand in Chennai, heeft de ED beslag gelegd op een bedrag van 82,5 lakhs in contant, 2 kg goud, 16 luxe auto’s en andere dure voorwerpen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team