Zoeken

Barça-wonderkind Ismaël Ziani verdeeld tussen Marokko en Spanje

29 februari 2024 - 16:00 - Sport

©

Ismail Ziani Lopez, een jong talent bij FC Barcelona, staat voor een belangrijke keuze in zijn nog prille voetbalcarrière. De jonge aanvaller heeft zowel van de Marokkaanse als de Spaanse nationale voetbalteams voor spelers onder de 15 jaar een uitnodiging ontvangen.

Dit unieke dilemma werd door Ziani zelf gedeeld op zijn Instagram-account, waar hij de uitnodigingen van de Marokkaanse Voetbalbond (FRMF) en de Spaanse Voetbalfederatie (RFEF) toonde.

Lees ook: Ilyes Bennane: 13 jaar en al international, een Belgisch-Marokkaans wonderkind

De FRMF heeft Ziani uitgenodigd voor een trainingskamp met het Marokkaans elftal onder 15 jaar, dat plaatsvindt van 18 tot 22 maart 2024 in het Mohammed V voetbalcomplex. Tijdens dit kamp staan twee vriendschappelijke wedstrijden tegen Zambia op het programma. Aan de andere kant heeft de RFEF Ziani opgeroepen om deel te nemen aan twee oefenduels in maart 2024.

Lees ook: Ismaël Ziani verkiest Marokko boven Spanje

Geboren in 2009 uit een Marokkaanse vader en een Spaanse moeder, wordt Ziani gezien als een van de meest veelbelovende spelers van zijn generatie. Hij heeft reeds als aanvoerder gefungeerd bij de jeugdteams van FC Barcelona en speelt momenteel in het U15 team van de club.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team