Zoeken

Bahrein opent consulaat in Laayoune

28 november 2020 - 13:40 - Marokko

©

Koning Ben Issa Hamad maakte tijdens een telefonisch gesprek met Koning Mohammed VI op donderdag 26 november 2020, zijn voornemen bekend om een ​​Bahreins consulaat te openen in Laayoune, aldus een verklaring van het koninklijk kabinet.

Over een paar dagen zal Bahrein een consulaat openen naast dat van de Verenigde Arabische Emiraten en Jordanië. Het telefoongesprek past binnen de vriendschappelijke betrekkingen tussen Marokko en Bahrein. Deze banden zijn de basis voor een vruchtbare samenwerking en solidariteit tussen de twee landen.

Dit besluit illustreert de voortdurende solidariteit tussen de twee landen, evenals de aandacht en het respect voor de constante standpunten van het koninkrijk, onderstreept Koning Mohammed VI.

De koning van Bahrein wil dat de ministeries van Buitenlandse Zaken van de twee landen de coördinatie op zich nemen, om dit historische besluit tot een goed einde te brengen. Koning Ben Issa Hamad, sprak ook zijn waardering uit voor de operatie in het Guerguerat-gebied. I n opdracht van Koning Mohammed VI werden eigendommen en mensen beveiligd, concludeert dezelfde verklaring.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team