Zoeken

Badr Hari heeft corona en stelt gevecht tegen Adegbuyi uit

19 oktober 2020 - 15:20 - Sport

©

Badr Hari is besmet met het coronavirus. De Marokkaanse kickbokser maakte dat zelf bekend en laat ook weten dat zijn gevecht tegen Benjamin Adegbuyi is uitgesteld.

"Ik zit momenteel thuis in quarantaine en herstel goed na mij een paar dagen ziek te hebben gevoeld", zegt Badr Hari.

Het gevecht tussen de twee kickboksers stond op 7 november gepland, tijdens Glory76 in Rotterdam. De kickboksorganisatie bevestigt het uitstel maar geeft geen nieuwe datum.

"In het belang van de eigen gezondheid van Badr en die van de andere vechters en de begeleidende staf stellen we het event tot nader orde uit.", meldt Glory. "We kunnen de gezondheid van de 14 atleten en hun teams die zouden deelnemen niet op het spel zetten, noch van de Glory-medewerkers. Daarom hebben we besloten om het evenement uit te stellen. We raden al onze atleten aan om de veiligheidsmaatregelen rondom het coronavirus op te blijven volgen en extra voorzichtig te zijn in voorbereiding op hun wedstrijden. We zullen zo snel mogelijk een nieuwe datum aankondigen."

"Dit is ontzettend vervelend, ook voor Glory, de andere vechters en zeker ook voor alle fans die enorm uitkeken naar dit event", reageert Hari. "Ik voel hun support, zij sterken me in mijn herstel. Een goede gezondheid is en blijft het belangrijkste dat er is. Ondanks het feit dat we de maatregelen streng na hebben geleefd, kon dit toch gebeuren. Dat toont maar weer aan hoe serieus we het virus moeten nemen."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team