Zoeken

Badr Hari tegen Benjamin Adegbuyi live vanavond (video)

19 december 2020 - 12:20 - Sport

©

Het langverwachte gevecht tussen de Marokkaanse kickbokser Badr Hari en de Roemeense Benjamin Adegbuyi vindt vanavond plaats tijdens het Glory76 kickboksevenement in Rotterdam. Het gevecht was herhaaldelijk uitgesteld vanwege de coronapandemie.

Badr Hari wacht al maanden op dit gevecht dat zijn comeback als kampioen moet markeren. Ondanks dat hij vorige maand positief was getest op het coronavirus en enkele moeilijke momenten beleefde, is Hari snel terug beginnen trainen en voelt zich nu in topvorm. Hij hoopt het gevecht van vanavond met een knock-out te winnen.

"Ik voel me geweldig. Ik ben gefocust en heb honger", vertelde Hari aan website La Sueur. "Ik was lange tijd niet met sport bezig, had ups en downs. Maar nu heb ik mijn evenwicht gevonden. Ik ben waar ik wil zijn in mijn mind."

De 36-jarige kickbokser wil opnieuw aantonen dat hij de beste is. "Ik heb veel agressiviteit in me. Ik wil mensen pijn doen", zegt hij aan het medium.

Over zijn 20 jaar carrière als kickbokser en 96 knock-outs zegt Hari dat hij, moest hij terug kunnen gaan, "harder zou slaan". "Ik zou de gasten meer pijn hebben gedaan. Maar ik denk dat alles goed is verlopen. Ik ben heel blij met mijn carrière en dat is nog niet gedaan. We hebben het einde nog niet bereikt."

Het gevecht van vanavond tussen Badr Hari en Benjamin Adegbuyi kan live worden bekeken voor iets minder dan 13 euro op de website van Glory.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team