Zoeken

Ayoub El Kaabi: voorstellen die niet geweigerd kunnen worden

19 mei 2024 - 14:00 - Sport

©

Ayoub El Kaabi, de Marokkaanse internationale aanvaller die momenteel voor Olympiakos in Griekenland speelt, heeft de aandacht getrokken van meerdere voetbalclubs uit de Premier League en Saudi-Arabië. De interesse in El Kaabi nam toe na een indrukwekkend seizoen bij de Griekse topclub.

Ipswich Town, dat onlangs naar de Premier League is gepromoveerd, is een van de Engelse clubs die serieuze belangstelling toont. De clubleiding overweegt een bod te doen op Ayoub El Kaabi tijdens de komende zomertransferperiode. De club ziet in hem een potentiële versterking voor hun aanval, wat essentieel is voor hun eerste seizoen terug op het hoogste niveau.

Lees ook: Ayoub El Kaabi ontvangt mooi bod

Daarnaast heeft het Saudi-Arabische Al Shabab belangstelling getoond. Deze club heeft de Atlas Leeuw een lucratief aanbod gedaan van 6 miljoen dollar per jaar. Volgens een sportjournalist op het sociale platform X zou Al Shabab dicht bij een overeenkomst zijn om El Kaabi over te nemen.

Lees ook: Bruiloft Marokkaanse international Ayoub El Kaabi (video)

Ayoub El Kaabi heeft dit seizoen zijn waarde bewezen bij Olympiakos met 10 doelpunten in 8 wedstrijden. Zijn prestaties hebben niet alleen bijgedragen aan de nationale successen van de club, maar ook aan hun Europese prestaties.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team